Եռօրյա դասընթաց
Գորիսի պետական քոլեջի «Խոհարարական գործ» մասնագիտության վարպետ Գայանե Վարդանյանը օրերս մասնակցեց «Հաճախորդների սպասարկումը ռեստորանային ոլորտում» եռօրյա դասընթացին, որը կազմակերպվել էր AUA Open Education in Syunik-ի կողմից:
Դասընթացը ներառում էր հետևյալ թեմաները՝
սպասարկման հոգեբանություն
սպասքի տեսակներ եւ սպասքադրում
սեղանի կազմակերպում
մատուցման էթիկետ եւ սպասարկողի հաղորդակցման հմտություններ։
Համոզված ենք, նման միջոցառումները կնպաստեն ոլորտում սպասարկման որակի բարելավմանը: