Գործնական աշխատանք «Սննդամթերքի ջերմային մշակում» մոդուլի շրջանակում

Գործնական աշխատանք «Սննդամթերքի ջերմային մշակում» մոդուլի շրջանակում

  • 15/10/2025
  • 8

Գորիսի պետական քոլեջի «Խոհարարական գործ» մասնագիտության ուսանողները գործնական հմտությունները խորացրին վարպետ Գայանե Վարդանյանի հետ անցկացված դասի ընթացքում։

Մոդուլի շրջանակում ուսանողները կիրառեցին սննդամթերքի ջերմային մշակման տարբեր եղանակներ՝ շեշտադրելով առողջարար և համեղ ուտեստների պատրաստման տեխնոլոգիաները։

Այսպիսի գործնական աշխատանքները մեծ հնարավորություն են տալիս ուսանողներին

բարելավելու մասնագիտական հմտությունները: